Webdesign

spacer

Smaken verschillen, Kwaliteit niet.

spacer

MK Design-it ontwerpt en bouwt websites en helpt bedrijven met het realiseren van hun visitekaartje online. Er komt heel wat kijken bij het ontwerp van een professionele website. Het ontwerp moet aansprekend, origineel en opvallend zijn. MK Design-it kijkt naar uw bedrijfsactiviteiten om uw mogelijkheden online te vergroten. Een aantrekkelijke vormgeving is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Bij MK Design-it gaat het om de juiste uitstraling, het evenwicht tussen tekst en beeld en de herkenbaarheid van uw huisstijl. Voor een aantrekkelijke prijs zorgen wij voor een website die aan uw bedrijfswensen voldoet.

MK Design-it verleent service op maat. U kunt bij ons terecht voor een eenvoudige website met een aantal pagina’s, maar ook voor websites die uitgebreider zijn. Te denken valt dan aan: websites met een animatie, film, gastenboek, inschrijfformulier, PHP Script, CMS systemen denk hierbij aan Joomla, WordPress websites en webwinkels zoals virtuemart, woocommerce.

MK Design-it Webdesign

Stappenplan

Z

Kennismaking

Tijdens het kennismaking gesprek komen zaken als “wat zijn uw producten en/of diensten, wie zijn uw klanten, wat zijn uw plannen” aan bod. Daaruit kunnen wij ons een beeld vormen van uw bedrijf en kunnen wij uw wensen, gedachten en ideeën in kaart brengen. Voor een eerste kennismaking nemen we altijd graag de tijd, en dit gesprek is natuurlijk volledig gratis en vrijblijvend.

Z

Grafisch ontwerp

Een website is nooit standaard bij ons. Elke klant is immers anders, evenals het doel dat men wil bereiken. Nadat duidelijk is geworden welke functies de website dient te hebben, wordt een grafisch ontwerp gemaakt. Uiteraard op basis van uw eigen huisstijl. Ook hierbij zullen wij meerdere keren bij elkaar zitten zodat we uw feedback kunnen verwerken om tot een door u goedgekeurd webdesign te komen.

Z

Bouw

Nadat u het grafisch ontwerp en webdesign hebt goedgekeurd, starten wij met de bouw van de website. Tijdens de bouw zullen wij u via een testomgeving de voortgang laten zien, zodat u deze kunt volgen en tussentijds uw opmerkingen kunt geven. Door een flexibele houding, kunnen ook nieuwe ideeën aan het licht komen die vaak zonder extra uitgaven kunnen worden meegenomen in de uitvoering. Wij bouwen de website in het content management systeem Joomla of WordPress.

Z

Oplevering

De website wordt opgeleverd indien door ons volledig is voldaan aan de vastgestelde einddoelen en de website grafisch helemaal naar tevredenheid van de klant is ingevuld. Door u aangeleverd materiaal (foto’s, teksten) zullen bij oplevering reeds zijn verwerkt, zodat u niet met een ‘kale’ website hoeft te starten. Vanaf dit moment kunt u via het CMS aan de slag met het wijzigen van de content van de website. De website, inclusief CMS en alle bronbestanden zijn uw eigendom!

Wij bouwen aan langdurige klantrelaties

0630354806