Onze diensten

spacer

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een website is nooit standaard bij ons. Elke klant is immers anders.

Door een flexibele houding, kunnen ook nieuwe ideeën aan het licht komen.

Stappenplan

Z

Kennismaking

Tijdens het kennismaking gesprek komen zaken als “wat zijn uw producten en/of diensten, wie zijn uw klanten, wat zijn uw plannen” aan bod. Daaruit kunnen wij ons een beeld vormen van uw bedrijf en kunnen wij uw wensen, gedachten en ideeën in kaart brengen. Voor een eerste kennismaking nemen we altijd graag de tijd, en dit gesprek is natuurlijk volledig gratis en vrijblijvend.

Z

Grafisch ontwerp

Een website is nooit standaard bij ons. Elke klant is immers anders, evenals het doel dat men wil bereiken. Nadat duidelijk is geworden welke functies de website dient te hebben, wordt een grafisch ontwerp gemaakt. Uiteraard op basis van uw eigen huisstijl. Ook hierbij zullen wij meerdere keren bij elkaar zitten zodat we uw feedback kunnen verwerken om tot een door u goedgekeurd webdesign te komen.

Z

Bouw

Nadat u het grafisch ontwerp en webdesign hebt goedgekeurd, starten wij met de bouw van de website. Tijdens de bouw zullen wij u via een testomgeving de voortgang laten zien, zodat u deze kunt volgen en tussentijds uw opmerkingen kunt geven. Door een flexibele houding, kunnen ook nieuwe ideeën aan het licht komen die vaak zonder extra uitgaven kunnen worden meegenomen in de uitvoering. Wij bouwen de website in het content management systeem Joomla of WordPress.

Z

Oplevering

De website wordt opgeleverd indien door ons volledig is voldaan aan de vastgestelde einddoelen en de website grafisch helemaal naar tevredenheid van de klant is ingevuld. Door u aangeleverd materiaal (foto’s, teksten) zullen bij oplevering reeds zijn verwerkt, zodat u niet met een ‘kale’ website hoeft te starten. Vanaf dit moment kunt u via het CMS aan de slag met het wijzigen van de content van de website. De website, inclusief CMS en alle bronbestanden zijn uw eigendom!

Wij bouwen aan langdurige klantrelaties

0630354806