SEO & Marketing

spacer

SEO

spacer

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, kan worden gezien als alle activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina hoog te laten scoren in de reguliere (organische) zoekresultaten van een zoekmachine voor een bepaalde ingevoerde zoekterm of trefwoord. In Nederland heeft de zoekmachine Google een marktaandeel van ongeveer 97% en domineert daarmee dus de zoekmachine markt. Het is daarom steeds belangrijker dat uw website op het gebied van zoekmachine optimalisatie goed scoort in Google, omdat u daarmee uw online vindbaarheid verbetert en de kans vergroot dat mensen uw website bezoeken.

MK Design-it houdt tijdens het bouwen van uw website rekening met zoekmachine optimalisatie. Zo bepalen we samen met u vooraf wat de belangrijkste trefwoorden van uw website gaan worden. Deze trefwoorden worden onder andere gebruikt in domeinnamen subdomeinnamen, website teksten en paginatitels. Tevens zetten we alle bij ons bekende technische mogelijkheden in ten gunste van zoekmachine optimalisatie.

MK Design-it SEO & Marketing

Marketing

mk design-it_social-media-digital-marketing

Social Media implementatie
Onder Social Media implementatie verstaan we het verwerken van alle functionaliteiten die de verschillende Sociale netwerken bieden binnen uw website. U kunt hierbij denken aan een Facebook login, een Twitter Feed op uw website en uiteraard het plaatsen van de knoppen naar de Social Media kanalen van uw bedrijf.

Social Media activatie
Onder Social Media activatie verstaan we bij het aanmaken en vormgeven van de verschillende Social Media kanalen waar u als klant mee aan de slag wilt gaan. U kunt hierbij denken aan het vormgeven van uw Facebook bedrijfspagina of het assisteren bij het aanmaken van een zakelijk LinkedIn profiel.

Social Media marketing
Onder Social Media marketing verstaan we bij het opstellen van een goed uitvoerbare Social Media marketing strategie. Samen met u bekijken we welke Social Media kanalen het beste bij uw organisatie passen en hoe we elk kanaal het beste in kunnen zetten om de juiste doelgroep op de juiste manier te bereiken. Daarnaast helpen we u graag met het updaten, het monitoren en het optimaliseren van uw Social Media kanalen.

Social Media
Veel organisaties en ondernemers weten dat ze ‘iets’ willen doen met Social Media marketing. De sociale netwerken zijn populairder dan ooit en bieden u als organisatie enorm veel kansen.

Met meer dan 9,6 miljoen gebruikers is Facebook verreweg het populairste sociale netwerk in Nederland. Andere sociale netwerken in Nederland zijn onder andere Twitter (ongeveer 2,6 miljoen gebruikers), LinkedIn (ongeveer 4,2 miljoen gebruikers) en Google+ (ongeveer 3,6 miljoen gebruikers).

Doordat een groot deel van de Nederlanders dagelijks actief zijn op minstens één van deze sociale netwerken, is Social Media voor de meeste Nederlanders een onderdeel geworden van het dagelijks leven. Voor uw bedrijf kan Social Media enorm veel kansen genereren, omdat u hiermee ontzettend veel mensen kunt bereiken en kennis kunt laten maken met de producten of diensten van uw bedrijf.

Voor meer informatie

 

neem vrijblijvend contact met ons op

Wij bouwen aan langdurige klantrelaties

0630354806