Paul

mkdesign-it grafisch_design_boekcover

Paul de man die uit zijn hersenen zakte

Dit is een verslag van zelfonderzoek, waarbij Lilian openhartig vertelt over haar ontdekkingen over leven en dood, rouw en vreugde, het denken en de stilte. Ze neemt de lezer mee op een reis naar de geheime uithoeken in haar geest. ‘Ik ben mezelf tegengekomen, zoals ik ben en niet zoals ik wil zijn’.

Dit boek gaat ook over jou, over waar je staat in de wereld, over oeroude patronen, over opvoeding en conditionering. De mens heeft door de eeuwen heen gezocht naar iets buiten of boven hem, iets dat wij God noemen, een tijdloze staat. Paul heeft het ultieme antwoord, maar Lilian neemt ook een duik in de oude wijsheden van wereldleraren zoals Osho en Krishnamurti.

We hebben inzicht nodig om een totale omwenteling in onszelf tot stand te brengen, zodat we niet in verwarring worden gebracht door de waanzin van de wereld. We zijn hersenmensen, slaaf van ons verstand, maar wat als we uit ons denken zakken? In de stilte ben je als een wolk. Het is een toestand waarin alles wat je gelooft is opgelost. Alleen wat werkelijk is blijft. Hoe kom je in dit domein? Hoe stop je het zoeken? Is er iets blijvends, iets dat voort bestaat? Bestaat de dood überhaupt wel? Is lijden louter gehechtheid? Wat doet het met je als je ergens afhankelijk van bent? We willen allemaal vrede, dat begint met vrede in jezelf. Laat je meenemen op een avontuur met een verhalenvertelster, die je uitnodigt om met haar om het vuur te zitten.

Luister, ben stil, lees dit boek…

Nu verkrijgbaar bij de uitgever: www.piramidions.nl

Of bij bol.com of elke boekwinkel.
Z

Paul

Grafisch design

17 oktober 2022

mkdesign-it grafisch_design_boekcover

Wij bouwen aan langdurige klantrelaties

0630354806