De Zonnesteen

mk-design-it-webdesign

De Zonnesteen

In deze enerverende tijd waarin wij leven, ren je jezelf snel voorbij. Je lichaam moet de geest bijhouden. Dit lukt niet altijd. Lichamelijke en geestelijke klachten zijn signalen, dat er onbalans is ontstaan. Hierin kan verandering komen door inzicht in jezelf.

Dit inzicht is nodig om veranderingen aan te brengen. In je manier van denken, handelen en reageren. Het is nodig om te willen veranderen, zonder wil is het moeilijk om dit te laten gebeuren. Wanneer je graag wilt, dan is er heel veel mogelijk en kunnen wij samen voor een omslag zorgen.

Je lichaam ‘praat’ met je via symptomen, gezondheidsklachten. Wanneer je weet wat je lichaam je wilt zeggen, kun je hierop ingaan en veranderingen aanbrengen. Ik heb geleerd om hier inzicht in te krijgen en ik wil dit graag doorgeven. Je komt veel over jezelf te weten. Bewuste of onbewuste blokkades kunnen zo oplossen en verdwijnen. De stroming van de energie komt weer in evenwicht en je symptomen kunnen verdwijnen.

Herinner je wie je werkelijk bent! Je bent wat je denkt en hierin zitten vaak vooroordelen en beoordelingen van anderen. Dit zelfonderzoek vereist moed, maar geeft tevens een enorme innerlijke kracht.

De geneeswijzen die De Zonnesteen aanbiedt, ondersteunen alle regulieren geneeswijzen, maar dienen nooit ter vervanging hiervan.

Z

De Zonnesteen

Webdesign

21 augustus 2023

mk-design-it-webdesign

Wij bouwen aan langdurige klantrelaties

0630354806