aXiehuis

mkdesign-it webdesign ariq

aXiehuis

Het aXiehuis is een omgangshuis, een neutrale en veilige plek waar het kind centraal staat. In het aXiehuis kan de ‘niet-verzorgende ouder’ zijn kind(eren) onder professionele begeleiding ontmoeten. Doelstelling van de begeleide omgangsregeling is, om toe te werken naar onbegeleide omgang bij de ouder thuis. 

Omgangsbegeleiding is een dienst die wij aanbieden aan ouders/verzorgers waar de niet verzorgende ouder (weer) in contact komt met zijn of haar kind(eren). Dit kan vanuit een verplicht of vrijwillig kader ontstaan. In het herstel van dit contact staat het kind centraal.

Naast omgangsbegeleidingen bieden wij andere diensten aan, die nodig zijn om het ouderschap in te vullen na scheiding (ouderschapsreorganisatie). Te denken valt aan ouderbemiddeling, mediation, Kinder- en KIES-coaching.

Je kunt als ouder in een situatie terecht komen waarbij je het contact met je kind verliest. Vaak is een (v) echtscheiding hiervan de oorzaak. Het aXiehuis heeft de ervaring en deskundigheid in huis om met de complexiteit van een (v)echtscheiding om te gaan. Tijdens de omgangsbegeleiding staat altijd het kind centraal. Ons streven is er om samen ervoor te zorgen dat ouders elkaar weer gaan vertrouwen in de omgang met het kind en dat het kind zo onbezorgd mogelijk contact kan hebben met beide ouders.

Z

aXiehuis

Webdesign

18 december 2021

mkdesign-it webdesign

Wij bouwen aan langdurige klantrelaties

0630354806