Aanraking

mkdesign-it webdesign ariq

Aanraking

Als Stella op haar achttiende het ouderlijk huis ontvlucht, komt ze na allerlei omzwervingen bij een Muur. Daar achter bevindt zich een commune met doofblinde mensen. Deze groep leeft naakt en is zelfvoorzienend. Bij zonsondergang komen ze samen. Met al dit aanraken, dit strelen, deze golf, deze damp, deze waterval, dit zachte tapijt, de benen, buiken, de diepte, de vreemde euforie, het schaamteloze, de sensualiteit, beangstigend en opwindend, voelt Stella zich als een straathondje dat is neergezet tussen een onbekende meute. Gelikt, opgesnoven, besnuffeld, alles doet dienst als communicatie. Stella blijft de zomer.Ze leert handentaal, steno, maar beseft dat onder elk woord een diepere laag schuilt. Een onderstroom, een vierde of vijfde taal die zij ‘Aanraking’ noemt. Ze is getuige van hoe de groep in opperste gelukzaligheid in elkaar opgaat. Het lijkt op een orgie, maar dat is het niet. Niemand metselt dat wat wij seks noemen in een apart keldertje. Een van de eerste dingen die Stella leert is dat alle pijn ontstaat door je af te sluiten en dat niets losstaat van elkaar. Dan is er nog de mysterieuze Mijnheer Nebadon die haar optilt naar zijn lichtwerelden en steeds dezelfde boodschap verkondigt: ‘Eén met de Bron.’ Hij laat haar ervaren dat op verrukking extase volgt en dat niets onmogelijk is.

Deze verrassende spirituele roman neemt je mee voorbij de sluier van tijd en ruimte waar zintuigen niet langer belemmeren of verdoezelen en waar leugens niet langer kunnen bestaan. Voorbij aanraken is een magische stroom die niet alleen het geheim van geluk is, maar ook het einde van de dood. Uiteindelijk zullen we zien hoe een gouden cirkel zich sluit, waarin we oplossen in het licht.

‘Aanraking’ is het vijfde boek van Lilian Ferru. Behalve auteur is zij ook beheerder van degoednieuwskrant.nl, filmmaker, en organisator van symposia over bewustwording en ontwaken. Ook is zij manager van haar man Paul. Hij is een healer die in samenwerking met zijn Galactische Vrienden de wereld verlicht. Science Fiction is de wereld van vandaag. 

Uitgever: www.piramidions.nl

Z

Aanraking

Grafisch design

28 augustus 2017

mkdesign-it grafisch_design_boekcover

Wij bouwen aan langdurige klantrelaties

0630354806